Nabídka jídel


Hlavní jídla 


         Svatební polévka s knedlíčky a nudlemi (1,3,9)

200g Svíčková na smetaně, kynutý knedlík, brusinková obloha (1,7,9,10)
100g  + 100g Vepřový a kuřecí řízek, bramborový salát nebo brambor (1,3,7,9)
100g  + 100g Kuřecí steak se šunkou a sýrem a vepřový steak s nivou a čabajkou (7)
100 g + 100 g Kuřecí a vepřové miňonky v marinádě zázvoru, kari, česneku a vína( 3 )
200 g Vepřová panenka plněná sušenýma rajčaty a tyrolským špekem
200 g Hovězí, vepřový, srnčí nebo jelení guláš nebo ragů, knedlík, pečivo ( 1,3,7)
200 g Vepřová krkovička pečená, zelí, knedlík ( 1,3,7 )
100 g + 100 g Kuřecí a vepřový závitek plněný šunkou a sýrem ( 7 )
100 g Kuřecí závitek plněný šalvějí a tyrolským špekem  
100 g Vepřový závitek s marinovanou švestkou a anglickou slaninou
200 g Kuřecí nebo Vepřová kapsa plněná šunka, sýr a žampiony ( 7 )
 

Teplý raut - chafing


 Vepřové + Kuřecí miniřízečky ( můžou být i telecí ) ( 1,3,7 )
 Vepřové + Kuřecí miniondrášky ( 1,3,7 )
 Telecí medailonky v hříbkové-petrželkové omáčce ( 1,7 )
 Kuřecí stehýnka s gyros kořením 
nebo medovou krustou
 Parmazánovo sezamové kuřecí nugetky ( 11 )
 Křidélka v pivním těstíčku s nivou ( 1,3,10 )
 
Pikantní majonézová křidélka ( 3,7,10 )
 
Kuřecí prsa na medu a chilli ( 1,3, )
 
Vepřový flamendr nebo katův šleh ( 1 )
 
Pečená žebra na pivě ( 10 )
 
Pomalu pečená krkovička na slanině, zázvoru, a černém pivu ( 10 )
 
Pečené vepřové koleno nebo šunkové koleno
 
Hovězí, vepřový, srnčí nebo jelení guláš nebo ragů ( 1 )
 
Restované nudličky z flank steaku s ústřicovou omáčkou a čerstvou zeleninou ( 1 )
 
Hovězí stroganoff z vyzrálého roštěnce (1,7, )
 
Hovězí stroganoff z roštěnce ala Silvia ( 1,7 )
 
Vepřové nebo kuřecí minizávitky s hříbkovou omáčkou ( 1,7 )
 
Steaky z lososa s baby rajčátky, bazalkou a bílým vínem ( 4 )
 
Steaky z lososa se smetanovým sosem ( 4,7 )
 
Candát s opečenýmí liškami a smetanovým přelivem ( 4,7 )
 
Kachní prsa s glazovanýma cibulkami, červeným vínem a žampiony ( 1 )
 
Kachní játra v anglické slanině
 
Špalíčky z vepřové panenky na zeleném pepři s přírodní šťávou ( 1 )
 
Marinovaná panenka s omáčkou z červeného pesta (1,7,10 )
 
Šneky z vepřové panenky na jehle ( 1 )
 
Minišpízky z kuřecího a vepřového masa, cibule, papriky
 
Vepřové a kuřecí medailonky v mozzarelovém kabátku ( 1,7,10 )
 
Mexická pánev ( veganské jídlo )
 

Přílohy 


 Vídeňské brambory se smetanou a restovanou cibulkou ( 7 )
 
Opékané brambory
 
Lahůdkové brambory s petrželkou a máslem ( 7 )
 
Bramboráčky ( 1,3,7 )
 
Zeleninové rosti ( 1,3,9 )
 
Jasmínová rýže
 
VIP zelenina s bylinkovým máslem ( 7 )
 
Pečivo: banketky, celozrnné pečivo, chléb, minirohlíčky ( 1,3,7 )


Studený raut


 Nářezová mísa ( 1 )
 
Sýrové plato na dřevěném prkénku ( 7,8 )
 
Kuřecí roláda ( 3,7 )
 
Vepřové roláda ( 3,7 )
 
Tatarský biftek + topinky + česnek do misky ( 1,3,7,10 )
 
Tatarák z lososa + opčená bagetka ( 1,10 )
 
Masové předkrmy ( 1 )
 
Sýrové předkrmy ( 7 )
 
Drůbeží játra zabalená v anglické slanině
 
Plněné žampiony mozzarellou s anglickou slaninou ( 7 )


Saláty


 Těstovinový s grilovacím kuřecím masem ( 1,3 )
 
Cikánský salát z vepřového masa, paprikou a pikantní majonézou ( 3 )
 
Salát Havai s kuřecím masem (3,10)
 
Bramborový salát s majonézou nebo bez ( 3,9,10 )
 
Řecký salát s olivami a balkánským sýrem ( 7 )
 
Šopský salát s nivou ( 7 )
 
Čínský salát s kukuřicí
 
Ledový salát s čerstvou zeleninou, balsamico, olivový olej
 
Salát Coleslaw ( 9 )
 
Květákový salát skládaný s anglickou slaninou ( 3,7,10 )
 
Kuřecí Caesar salát s opečenou houskou a parmazánem ( 1, 3,7, 10 )
 
Čerstvý celerový salát se šunkou ( 7,9,10 )

Seznam alergenů


1.   OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich (A- pšenice, B- žito, C- oves, D- špalda, E- kamut nebo jejich hybridní odrůdy)

2.  KORÝŠI a výrobky z nich

3.  VEJCE a výrobky z nich

4.  RYBY a výrobky z nich

5.  PODZEMNICE OLEJNÁ a výrobky z nich

6.  SÓJOVÉ BOBY a výrobky z nich

7.  MLÉKO a výrobky z nich

8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich (A - mandle, B - lískové ořechy, C - vlašské ořechy, D - kešu ořechy,E - pekanové ořechy, F - para ořechy, G - pistácie, H - makadamie)

9. CELER a výrobky z nich

10.  HOŘČICE a výrobky z ní

11.  SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich

12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY (v koncentracích nad 10 mg, ml/kg, l jako SO2 )

13. VLČÍ BOB (lupina) a výrobky z něj

14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich